Referenser

Referensobjekt

Ekholmen Lantbruk

Dals Rostock

På Ekholmens Säteri så har vi  installerat 3 st. mjölkrobotar med tillhörande styrutrustning. Vi har även bytt ut all belysning till nya effektiva LED armaturer som är styrda av ljussensorer som reglerar ljuset. På gården finns det oerhört mycket elektronik och styrning som vi underhåller kontinuerligt.

Hilmér Lantbruk AB

Dals Grinstad

Hos Hilmér Lantbruk gjorde vi 2010 alla elinstallationer i ett stall för smågris och 2016-2017 i ett stall för slaktsvin. Installationerna innefattade all belysning, ventilation samt styrningar för belysning via närvarosensorer. Vi har även installerat skåp för helautomatisk blötutfodring samt styrskåp för utgödsling. I övriga lokaler har vi monterat närvarosensorer till belysning för att energieffektivisera så mycket som möjligt.

Byggstål AB

Mellerud

Här startade vi med att renovera personalutrymmen med LED-spotlights styrda av närvarosensorer, nytt kök, nya värmeelement och sedan har vi efterhand bytt ut alla äldre belysningsarmaturer till ny LED-belysning i hela verkstaden vilken styrs av närvarosensorer. Vi har även monterat radiostyrning till en travers, ny styrning till värmen i verkstaden. Inkommande elanslutning har vi flyttat till bättre skyddad och anpassad plats.